Saules pieskāriens

3 1

Sastāvdaļas

  • 115 g dažādas formas makaronu
  • 25 ml majonēzes
  • 1 neliels apelsīns
  • 1 /2 nelielas sarkanās paprikas (bez sēklām)
  • 1 neliels avokado
  • Ķirbju sēklas dekorēšanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Makaronus ieber katlā ar verdošu sālsūdeni un vāra 8-10 minūtes vai arī līdz brīdim, kad tie ir gatavi. Makaronus nokāš, noskalo aukstā tekošā ūdenī, vēlreiz notecina un noliek malā atdzist. Kad tie ir atdzisuši, ieliek bļodā. Apelsīnu nomizo un sadala daiviņās, sagriež mazos gabaliņos. Sulu, kas iztek, saglabā. Majonēzi, apelsīnu un saglabāto sulu iemaisa makaronos. Tieši pirms pasniegšanas avokado noloba mizu, izņem kauliņu, tad sagriež kubiņos un uzmanīgi pievieno makaronu maisījumam. Pasniedz uz ovāla šķīvja, rotātu ar ķirbju sēklām.
  2. Ļoti garšīgi būs tad, ja pasniegsiet kopā ar ķiploku maizi. Sarkanās paprikas vietā var izmantot zaļo papriku. Pārmaiņai var izmantot makaronus no rupja maluma miltiem vai arī krāsainos makaronus. Avokado vajag mizot tieši pirms pievienošanas maisījumam, agrāk nomizots, tas var zaudēt krāsu. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti