Suši ar šampinjoniem

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsu
  • Pildījumam: pāris buljona kubiciņu
  • 200 g svaigu šampinjonu
  • Sojas mērce

Pagatavošana

15 min.
  1. Rīsus novāra (vislabāk izvēlēties apaļos rīsus - tie labāk salīp) un ārējo apvalku pagatavo kā parasti. Taču pildījumu gatavo, lūk, tā - sēnes sagriež ne pārāk smalkos gabalos, vāra minūtes 10. Tad bļodā ielej ~ 3 ēdamkarotes sojas mērces, sadrupina buljona kubiciņus. Pievieno nokāstas sēnes. Visu samaisa un tālāk gatavo sušī kā ierasts.

Komentāri

Kaķu tante 2011. gada 18. oktobris 20:20
man sitie edieni galigi neiet pie sirds bet sis ir ipasi briesmigs gan ediena veids gan recepte. visi tie sampinjoni jeli ka zeleja un garsas nekadas, tikai dargie produkti prieks suši izcūkoti!
iesaku labak nemeginat!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni