Tamarinda mērce (indiešu)

3 1

Sastāvdaļas

  • Tamarinda mīkstums
  • Tase ūdens
  • Sāls
  • 1 ½ tējkarote ķimeņu sēklu
  • ½ ēdamkarote brūnā cukura
  • ¼ ēdamkarote rozīņu
  • ¼ ēdamkarote dateļu
  • 1 tējkarote garam masala pulvera
  • 1 tēkarote ingvera pulvera
  • ¼ tējkarote Kajēnas piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Mērcē tamarindu ūdenī 15 minūtes.
  2. Izberž caur sietu, lai dabūtu prom šķiedras un sēklas.
  3. Samaisa iegūto maisījumu ar atlikušajām sastāvdaļām un samaļ blenderī.
  4. Izberž caur sietu vēlreiz.
  5. Pasniedz pie samosām (skat. recepti "Dārzeņu samosas").

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni