Čili zupiņa

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 4 tomāti
  • Mexicano maisījums (sarkanās čili pupiņas + kukurūza)
  • 1 asais čili pipars
  • Tomātu pasta
  • Garšvielas (sāls, čili, pipari, salvija, pētersīļi, baziliks)
  • Sieriņš, ko pārbērt pāri gatavai zupiņai

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež sīpolu, sarīvē burkānus, samaisa un viegli apcep.
  2. Malto gaļu apcep kā parasti, pievieno apceptos sīpolus un burkānus, tad uzlej ūdeni un ļauj nedaudz pasautēties.
  3. Pēc neilga laiciņa pievieno gabaliņos sagrieztu papriku un aso čili piparu. Ļauj sautēties, līdz gaļa mīksta.
  4. Tad pievieno nomizotus un sagrieztus tomātus, Mexicano maisījumu, apceptu tomātu pastu un garšvielas.
  5. Ļauj visam savārīties, pagaršo un pēc vajadzības pieliek klāt garšvielas.
  6. Zupu pasniedz karstu, pārberot pāri sieru. Var piegrauzdēt klāt ķiploku baltmaizīti!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas