Sautēta lielopgaļa

3 1

Sastāvdaļas

  • (4 personām)
  • 500 g. lielopa gaļa, sagriezta gabaliņos
  • 3 kartupeļi
  • 1 selerijas sakne
  • 8 pērles sīpoli
  • Sāls, pipari, zaļumi

Pagatavošana

80 min.
  1. 8-10 glāzēs ūdens vāra sagrieztus burkānus un selerijas sakni, pērļu sīpolus vai arī 2 lielus sīpolus sagrieztus 8 daļās, tam visam klāt ir pievienota arī lielopgaļa un sāls, mazliet pipari. Kad ūdens vārās- noputo. Uzliek vāku un vāra apuveni stundu uz vidējas liesmas.
  2. pēc tam pievieno nomizotus, sagrieztus kartupeļus un vāra līdz tie mīksti.
  3. pasniedz dziļā traukā- var pārkaisīt ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni