Vīna marināde

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 3 vidēji burkāni
  • Selerijas sakne apm. 50 g
  • Pētersīļu sakne apm. 50 g
  • Smaržīgie pipari
  • Lauru lapas
  • Sīpoli
  • ½ citrona
  • ½ l 9% etiķa
  • 100 g baltvīna
  • Eļļa apm. 70 g
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki sagrieztas garšsaknes liek karstā sālsūdenī un kopā ar garšvielām vāra 4min. Pievino ripiņās sagrieztus sīpolus, šķēlītēs sagrieztu citronu, pielej etiķi un vīnu, uzvāra atdzesē. Atdzesētai marinādei pielej eļļu. Aukstā marinādē liek vārītas, tvaikotas vai ceptas zivis un novieto aukstā vietā uz 24 st.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi