Pildīti kāļi

4 1

Sastāvdaļas

  • 10 vidēji kāļi
  • 3 edk. mannā
  • 1 glāze piena
  • 1 ēdk. cukura
  • 25 g siera
  • 3 ēdk. sviesta

Pagatavošana

35 min.
  1. Kāļus nomizot, nomazgāt, pārliet ar karstu ūdeni un vārīt 10 minūtes. Izņemt viducīšus. Viducīšus izvārīt līdz gatavībai un izberzt caur sietiņu, samaisīt ar ierpiekš izvārītu mannā putru, pievienot cukuru un sviestu. Ar šito pildījumu sapildīt izdobtos kāļus. Iiesmērēt cepammpannu ar sviestu vai margarīnu, salikt visu virsū, apbērt ar rīvētu sieru, uzpļeckāt katram virsū nelielu piciņu sviesta. Cept 180 grādos 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni