Kāpostu tīteņi itāļu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja kāpostgalviņa
  • 200 g rīvmaizes
  • 100 g mednieku desiņu vai citu asu desiņu
  • 100 g šķiņķa
  • 100 g rīvēta Parmas siera
  • 50 g sviesta
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • Sāls, melnie pipari
  • Nedaudz pētersīļu zaļumu
  • ½ buljona kubiņa
  • 2 ēdamk. tomātu pastas

Pagatavošana

60 min.
  1. Mazliet pasālītā ūdenī apvāra kāpostu un sadala pa kāpostlapām. Sagatavo pildījumu: sasmalcina šķiņķi, desiņas un samaisa ar rīvēto sieru, rīvmaizi un sasmalcinātiem pētersīļiem. Kāpostu lapās ietin sagatavoto pildījumu un pārsien ar diegu, lai nekristu ārā pildījums. Iesmērē cepamo pannu ar 2 ēdamk. eļļas, liek sagatavotos tīteņus, apslaka ar atlikušo eļļu. Karstā ūdenī atšķaida buljonu un iemaisa tomātu pastu, un nedaudz pārlej tīteņiem. Cep 180 C’ apmēram 45 min., laiku pa laikam pārlejot ar buljonu.

Komentāri

Arilds 2010. gada 19. decembris 11:42
Loti garšīga kāpostu tīteņu recepte-ņamm, ņammm, ņammu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni