Ātrākā un vienkāršākā ābolkūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 7 –10 olas
  • Cukurs
  • Milti
  • Āboli
  • Putukrējums
  • Augļi

Pagatavošana

40 min.
  1. No olām, miltiem un cukura pagatavo biskvīta mīklu (olas dzeltenumu saputo ar tikpat ēdamkarotēm cukura, pievieno tikpat ēdamkarotes miltu un iecilā saputotu olu baltumu). Uz formas pamatnes saliek nomizotus un rupjās šķēlēs sagrieztus ābolus (vēlams skābenus) un uzlej mīklu. Cep, kamēr gatava. Rotā un papildina ar augļiem.
  2. Ja nav augļu un putukrējuma, tāpat sanāk ļoti lēts, garšīgs un ātrs saldais ēdiens.

Komentāri

Inese Dubulte 2009. gada 7. septembris 10:29
īstenibā garšīgāk, ja visam pa virsu, kad kūka jau gatava, pārliet pāri skābo krējumu ar cukuru, nevajag visam pāri tikai tā....un nevajag nekādus putukrējumus un citus augļus
Dženija Pudenko 2009. gada 26. maijs 16:14
Tik garšīgi sanāca , ka citas receptes nav iedvesma mēģināt. :) Šodien cepšu atkal, jau daudzkārtējo reizi! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize