Pončiki

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas biezpiena
  • 4 olas
  • 1 ēdamkarote etiķa
  • Naža gals sodas
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 glāze cukura
  • Rozīnes
  • Sukāti
  • Milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu ar olām un cukuru samaisa, pievieno ūdenī samaisītu etiķi ar sodu (dzēstā soda) pieliek miltus pēc vajadzības, lai veidotos apaļas bumbiņas. Vāra eļļā vai taukos, gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

gourmet 2014. gada 19. augusts 18:53
es vispar neko nemaku
Gourmet 2011. gada 8. novembris 10:48
tik daudz ok, bet, ja soda izreaģē, tad viņas īpašības attiecībā uz gatavo izstrādājumu zūd un viņa vairs nespēj darīt to, kam ir paredzēta, proti, uzpūst ??? kā ar to ?
soltijs 2011. gada 7. novembris 09:11
sodu ieber karotē un, un uzlej virsū etiķi vaio citrona sulu.Soda smuki izreaģē.Ja es pareizi domāju,tad šis process ir nepieciešams, lai gatavam izstrādājumam nebūtu jūtama izteikta sodas garša.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti