Karamelizētais maizes krēms

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāzes rupjmaizes sausiņu
  • 3 glāzes putukrējuma
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 tējkarote želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru ieber katliņā un izkausē, pielej saldo krējumu, karsē, līdz cukurs izkusis. Atdzesē. Karamelizētajam krējumam pieber vaniļas cukuru un saputo. Lēnām pievieno maltos sausiņus, pielej izšķīdinātu želatīnu. Masu pilda veidnēs un ledusskapī atdzesē. Sastingušu izgāž no veidnēm.
  2. Pasniedz ar augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti