Augļu cepumi

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g dažādu žāvētu augļu
  • 1 /2 rīvētas citronu miziņas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 4 ēdamkarotes ābolu sulas
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • 5 ēdamkarotes auzu pārslu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 olas dzeltenums
  • Šķipsniņa sāls
  • 50 g maltu riekstu
  • Rotājumam
  • Kondensētais piens ar cukuru
  • Baltā šokolāde

Pagatavošana

10 min.
  1. Žāvētos augļus sīki sagriež un uz vienu stundu iemērc ābolu sulā. Auzu pārslas ar cukuru pannā maisot apgrauzdē zeltainas. Atdzesē. Olas dzeltenumu, medu, citrona sulu un rīvētās miziņas kopā ar šķipsniņu sāls saputo. Iemaisa auzu pārslas, augļus un riekstus. Masu ar divām tējkarotēm liek uz cepamā papīra, mazliet saplacina un nolīdzina maliņas. Cep 180 grādu temp. apmēram 10 min. Vēl siltus pārsmērē ar kondensētu pienu. Apžuvušus garnē ar balto šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti