Pannā cepts ogu biskvīts ar putotu svaigo sieru

5 1

Sastāvdaļas

  • Saldēts ogu mix - 450 g
  • Olas - 10 gab
  • Milti - 10 ēdamk
  • Cukurs - 20 ēdamk.krēmveida siers

Pagatavošana

120 min.
  1. Olas un cukuru sakuļ stingrās putās, iesijā miltus un 200 g ogu. Cep uz pannas ar vāku uz lēnas uguns no abām pusēm. Tā sacep vairākas kārtas un piesātina ar atlikušo ogu-cukura sīrupu, liek kārtās, virsū liek saputotu svaigo sieru, kam pievienots cukurs. Uzglabā 1 stundu ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize