Vasaras puķkāpostu sautējums

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu vai saldētu puķkāpostu
  • 1 liels sīpols
  • 100 g sviesta
  • 1 paciņa Franču sīpolu zupas 100 g kausēta siera

Pagatavošana

20 min.
  1. Puķkāpostus sadali rozetēs (ja izmanto saldētos, tas nav jādara ). Sīpolu nomizo un smalki sagriez. Dziļā, lielā pannā izkausē sviestu. Liec iekšā puķkāposta rozetes un sasmalcināto sīpolu. Ik pa brīdim apmaisot, cep uz vidējas uguns, kamēr sīpoli kļūst zeltaini un puķkāposti ir gandrīz mīksti. Pārkaisi dārzeņus ar paciņu Knorr Franču sīpolu zupas un pielej klāt nedaudz vairāk par 1 glāzi auksta ūdens. Uzvāri un iemaisi kausēto sieru. Pēc tam pasniedz galdā ar lapu salātiem un kraukšķīgu maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni