Saldskābie ķīnas kāposti

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 porcijām: 700g Ķīnas kāpostu
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • 5 nelieli kaltēti čili pipari
  • 100 g cukura
  • 1 -2 ēdamk. sāls
  • 150 ml ābolu etiķa
  • 1 ēdamk. svaiga ingvera3-4 daiviņas ķiploka

Pagatavošana

20 min.
  1. Ķīnas kāpostus sagriež apm. 4 cm biezās strēmelēs un 3 minūtes blanšē karstā ūdenī, tad notecina. Pannā uzkarsē eļļu un cep čili, līdz tie nomelnē. Kāpostus liek bļodā un pārlej ar eļļu, pievieno etiķi, sasmalcinātus ķiplokus un ingveru, cukuru un sāli. Visu labi samaisa. Ļauj nostāvēties 2 stundas istabas temperatūrā un apm. 8 stundas ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti