Ābolu kēkss

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g cukura
  • 6 olas
  • 250 g sviesta
  • 600 g miltu
  • Cepamais pulveris
  • 6 āboli

Pagatavošana

45 min.
  1. Izkausē sviestu, pievieno olu dzeltenumus un 200 g cukura, visu puto, kamēr cukurs izkūst. Pievieno miltus un cepamo pulveri. Olu baltumu saputo un iecilā masā. Sarīvē ābolus un sajauc ar atlikušo cukuru. Kārto kēksa formā 1/2 mīklas, kārtu ar āboliem un pārējo mīklu. Cep vidēji karstā krāsnī ~ 45 minūtes. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru. Lai Jums labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti