Sākums > Receptes > Zupas

Dārzeņu krēmzupa ar baltmaizes grauzdiņiem

2005. gada 24. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Dārzeņus vāra nelielā ūdens daudzumā, kamēr mīksti - sāk vārīt burkānus ar kartupeļiem, pēc ~ 10 minūtēm pievieno puķkāpostus.
*Jo mazākos gabaliņos būs dārzeņi, jo ātrāk tie izvārīsies.
2. Pievieno garšvielas, noņem no uguns, un visu sablendē, tad pievieno saldo krējumu, atkal sablendē. Liek uz uguns un atkārtoti uzkarsē.
3. Lej šķīvī, pasniedz ar skābo krējumu, zaļumiem un baltmaizes grauzdiņiem, kurus vai nu iepriekš pagatavo pats, vai arī izmanto gatavos.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu