Franču sīpolzupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g sīpolu
  • 4 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. miltu
  • 100 ml sausā baltvīna
  • 1 litrs gaļas buljona
  • 80 g siera
  • 4 šķēles bagetes
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus sagriež gredzenos, liek katlā, kurā izkausēts sviests, un apcep. Pieber miltus un apbrūnina. Lej klāt vīnu un buljonu. Vāra apmēram 20 minūtes. Pieber sāli un piparus. Bagetēm uzliek sarīvētu sieru un cepeškrāsnī apgrauzdē, kamēr siers izkusis. Zupai klāt pasniedz siera bagetes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas