Alus mīklā cepta zivs

3 1

Sastāvdaļas

  • Zivis (kādas ir)
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Eļļa
  • Olas
  • Pusrupjie milti
  • Sāls
  • Citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis pēc vajadzības sadalām porcijās, nosusinām, alū iekuļam olu dzeltenumus, pēc garšas pieliekam sāli un pakāpeniski iekuļam miltus, līdz iznāk gluda mīkla. Tad pievienojam stingri uzputotu olas baltumu. Šajā mīklā mērcējam zivs porcijas un sakarsētā eļļā cepam brūnas. Katrai porcijai uzliekam citrona šķēlīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni