Makrele alus mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 makrele
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 5 karotes sviesta
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 1 sīpols
  • 1 kečups
  • Tējkarote kaltēta estragonasāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Makreles porcijas strauji apcepam sakarsētā sviestā no abām pusēm, pieliekam sagrieztus sīpolus, apsālām, pēc garšas sapiparojam, pielejam alu un liekam ceturtdaļstundu zem vāka sautēties. Pēc tam gaļu uzmanīgi izņemam un kārtojam tīrā traukā. No sviesta un miltiem pagatavojam gaišo aizdaru, ielejam alu, pieliekam kečupu, estragonu, pēc garšas sāli, piparus un pavārām. Beigās mērci uzlejam makrelei un zem vāka noliekam nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni