Karpa alū ar ķiplokiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • Lielāks daudzums sīpoliņu
  • 5 daiviņas ķiploku
  • Sakapātas pētersīļu lapas
  • 0.5 l gaišā alus
  • 1 citrons
  • 1 liels puravs
  • 5 karotes sviesta
  • Podiņš krējuma
  • Pēc garšas sinepes
  • Sāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu karpu - gareniski nesadalītu - sadalām pakavos, tos apsālām, sapiparojam un sakarsētā sviestā strauji apcepam. Saceptos gabalus kārtojam vislabāk karstumizturīga stikla traukā, apkaisām ar sakapātiem ķiplokiem. Notīrītus sīpoliņus un purava balto daļu sagriežam ripiņās un sakārtojam ap karpu. Pārlejam ar alu un sautējam mīkstu. Pirms sautēšanas beigām karpu pārlejam ar krējumā iekultām sinepēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni