Alū vārīts žāvēts zutis

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg žāvēta zuša
  • 2 lieli sīpoli
  • Pēc garšas sāls
  • 50 g pipargraudu
  • 1 l vislabāk Pilzenes alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Piemērota lieluma kastrolī ielejam alu, pieliekam notīrītus un ripiņās sagrieztus sīpolus, piparu graudus, pēc garšas sāli un ieliekam glītos gabaliņos sagrieztu zuti. Uzliekam apmēram 20 minūtes lēni vārīties. Zuti pasniedzam ar citrona gabaliņu, aplietu ar buljonu un par piedevu baltmaizi.

Komentāri

martins 2010. gada 24. februāris 21:33
kur ir gatavošanas ilgumi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni