Līdaka ar mandelēm alū

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 porcijas līdakas
  • 1 karote smalko miltu
  • 2 karotes sviesta
  • 0.3 l gaišā alus
  • Ingvers
  • Cukurs
  • 1 šķēle kaltētas maizes
  • Glāze krējuma
  • 2 karotes grauzdētu mandeļu vai riekstu

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu un izķidātu līdaku noskalojam un sadalām porcijās. Apsālām, apkaisām ar miltiem un liekam sakarsētā sviestā. Mazliet apcepam, pielejam pusi alus, pieliekam ingveru, cukuru un pasautējam.
  2. Mīkstās līdakas porcijas uzmanīgi izņemam, sulai pievienojam atlikušajā alū samērcētu maizi un krējumu, pavārām un uzkāšam zivij. Katru porciju pārkaisām ar pārgrieztām grauzdētām mandelēm. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni