Karpa alū

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • Pipari, ķimenes
  • Citrona miziņa
  • 2 karotes kausēta sviesta
  • 0.5 l gaišā alus
  • 1 liels sīpols
  • Malta saldā paprika

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītas karpas porcijas apsālām, sapiparojam, ierīvējam ar alu un noliekam apmēram uz 1 stundu aukstumā. Tad sviestā sacepam ripiņās sagrieztus sīpolus, uz tiem uzliekam karpas porcijas, aplejam ar atlikušo alu, pieberam tējkaroti rīvētu citrona miziņu, ķimenes, karoti maltas paprikas un lēnām sautējam zem vāka mīkstu. Karpu pārlejam ar nokāstu sulu un piedevās piedāvājam kartupeļu biezputru un dažādus salātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni