Karpa ar mandelēm alū

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • Visas zupu saknes
  • 3 sīpoli
  • Sviests
  • Maisiņš rozīņu
  • Maisiņš sakapātu mandeļu
  • Citrons
  • Karote miltu
  • Gaišais alus
  • Smaržīgie pipari
  • Sāls, piparu graudi un cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas saknes rupji sarīvējam, liekam kastrolī sakarsētā sviestā, pieliekam sāli, garšvielas, ielejam alu un brīdi pasautējam. Pakavveida porcijās sadalītu karpu apsālām, apvārtām miltos, pievienojam saknēm un sautējam mīkstu. Mīksto karpu izņemam, buljonu iebiezinām ar miltiem un labi savārām. Pielejam atlikušo alu, pieliekam rozīnes, mandeles, pēc garšas saldinām vai skābinām un sālām. Mērcē ieliekam karpu, bet vairs nevārām. Uzliekam vāku un noliekam nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni