Miltu buberts

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 3 olas (olu baltumi var būt arī vairāki)
  • ½ litrs piena
  • Vanilīncukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Pusi no piena uzvāra. 3 olu dzeltenumus sajauc ar 3 karotēm cukura un 3 karotēm miltu. Piejauc klāt pusi auksta piena un vanilīncukuru. Sajaukto masu lej pie vārošā piena. Viss jāuzkarsē līdz vārīšanai. Saputo olu baltumus un maisa katlā lēnām iecilājot. Viss notiek uz lēnas uguns.

Komentāri

aiga 2011. gada 28. oktobris 11:08
mūsu ģinmenē ari iecienits šis gardums.
Vanillas vietā reizēm pielieku apelsin ellu,ari loti garšigi
Elīna 2010. gada 29. augusts 18:54
Man nav īsti skaidra viena detaļa.. Beigās to saputoto baltumu iecilā un maisa kopā ar gatavo masu arī? Jeb vienkārši uzliek pa virsu?
Baiba Strausa 2010. gada 22. jūnijs 13:47
Es kad atklaju sito saldo edienu,neko citu vairs negatavoju,ka tikai sito saldaja!
Un neapnik!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti