Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Burkāni karību gaumē

2005. gada 24. jūlijs
Foto: Eva
Pagatavošana
30 min
1. Burkānus notīra, sagriež daļās gareniski, kuras vēl pārgriež uz pusēm. Novārīt nelielā ūdens daudzumā. Izbērt caurdurī un apliet ar aukstu ūdeni.
2. Ingveru un ķiplokus notīra un sīki sakapā. Čili pipariem izņem sēklas un sīki sakapā. Uz pannas izkausē sviestu un tajā apcep ķiplokus, ingveru un čili, pievienojot cukuru.
3. Pievienot burkānus un 4 min. sautēt (ja nepieciešams var nedaudz pieliet ūdeni), pasālot.
4. Sīki sakapā kinzu, samaisa ar burkānu masu un kārto iepriekš izsildītā šķīvī.
Uz augšu