Burkāni karību gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 750 g burkānu
  • 30 g svaigas ingvera saknes
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 zaļā čili pākstis
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. sāls un cukura
  • ½ buntīte kinzas

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus notīra, sagriež daļās gareniski, kuras vēl pārgriež uz pusēm. Novārīt nelielā ūdens daudzumā. Izbērt caurdurī un apliet ar aukstu ūdeni.
  2. Ingveru un ķiplokus notīra un sīki sakapā. Čili pipariem izņem sēklas un sīki sakapā. Uz pannas izkausē sviestu un tajā apcep ķiplokus, ingveru un čili, pievienojot cukuru.
  3. Pievienot burkānus un 4 min. sautēt (ja nepieciešams var nedaudz pieliet ūdeni), pasālot.
  4. Sīki sakapā kinzu, samaisa ar burkānu masu un kārto iepriekš izsildītā šķīvī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni