Maigais kakao krēms

5 1
Maigais kakao krēms
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g saldā krējuma
  • 200 g cukura
  • 1 glāze/s piena
  • 30 g kakao
  • 20 g želatīna

Pagatavošana

90 min.
  1. Želatīnu ūdens peldē izkausē.
  2. Pienam pievieno kakao, sajauc, pievieno izkausēto želatīnu, sajauc un atdzesē līdz ~30 grādiem C (tā, lai nesāk recēt).
  3. Kamēr dzesējas želatīns, saputo saldo krējumu. Pusatdzesētu želatīnu lej lēnā strūkliņā uzputotajā putukrējumā viegli maisot (iecilājot).
  4. Masu pilda traukā un liek stingt. Pasniedz ar ķīseli. Var dekorēt ar riekstiem, augļiem.

    Lai labi garšo!
    Masu pilda traukā un liek stingt. Pasniedz ar ķīseli. Var de...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ilze karasauska 2016. gada 20. februāris 20:18
es cukuru liku klat saldajam krejumam putojot putukrejumu garsigi:)
Meitene 2013. gada 9. janvāris 20:46
Pienu vispirms uzvāra droši vien?? Es tā darīju.
Cukuru liku gandrīz uz pusi mazāk. Cukuru es liku klāt pienam kopā ar kakao.


Beigās sanāca tā kā es gribēju. Ļoti garšīgi.



Jautājums. Man ideja uz vienu jubileju taisīt šo desertu daudziem cilvēkiem. Tas saldais krējums diezgan "sālīti" maksā... Kas būtu, ja mazāk to saldo krējumu pieliktu un vairāk pienu? Vai tad nekas nesanāktu?? Ir kādam idejas?

Paldies!
Liene 2011. gada 17. augusts 11:14
Kur palicis cukurs?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti