Pupiņu un žāvētas gaļas zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g cietžāvētas gaļas
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 sīpols
  • 4 -6 kartupeļi
  • 1 burciņa Spilvas pupiņuskābais krējums

Pagatavošana

25 min.
  1. Cietžāvēto gaļu sagriež kubiciņos, pievieno sagrieztu sīpolu un ķiploku daiviņu - cep 5 minūtes.
  2. Nomizo un sagriež nelielos kubiciņos arī kartupeļus, ieliek kopā ar sacepto gaļu katlā (ar uzvārītu ūdeni), vāra, līdz kartupeļi mīksti, tad pievieno pupiņas (arī dažādas garšvielas) un turpina vēl 5 minūtes.
  3. Pēcāk pievieno krējumu (pēc garšas) un maisot pavāra vēl pāris minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas