Maltas gaļas sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 burkāni
  • 1 kg maltās liellopu gaļas
  • 4 sīpoli
  • 1 paprika
  • 3 tomāti
  • 400 g siera
  • Majonēze
  • Sāls
  • Gaļas kopējā garšviela

Pagatavošana

60 min.
  1. Nepieciešams karstumizturīgs stikla trauks, kurā kārto kārtām - burkānus (sagrieztus ripiņās); malto gaļu; papriku (ripiņās); tomātus (sagrieztus plānās ripiņas) (starp kārtām kaisa garšvielas); beigās visu pārlej ar majonēzi un liek cepeškrāsni un cep ~50-60 minūtes.
  2. Tad uzber virsū sarīvētu sieru, liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 5 minūtēm.
  3. Kad gatavs, tad ēd ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni