Zemeņu ķīselis ar baltvīnu

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g zemeņu
  • 1 pudele baltvīna
  • 1/2 glāze/s zemeņu sīrupa
  • 2 tējk. želatīna
  • 1 vaniļas standziņa
  • 1 kanēļa miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Vīnu ar kanēļa miziņu un vaniļas standziņu uzvāra un atdzesē.
  2. Pievieno sīrupu, ūdenī izmērcētu un izkausētu želatīnu, zemenes - visu kārtīgi samaisa. Brīdi patur ledusskapī un tad pasniedz.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti