Meža pīle ar medu

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 Pīle
  • 50 g. Speķa
  • 125 g. sviesta
  • 1 tēj.k. imbira
  • Muskatrieksts
  • Garšsakņu ekstrakts
  • 3 Citrona šķēles
  • 3 ēd.k. Medus
  • 3 ēd. k.sausā sarkanvīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Vīnā iejauc medu, pievieno ekstraktu no garšsaknēm, Rīvētu muskatriekstu, imbiru, 50 g. Silta izkausēta sviesta. Samaisa. Noliek siltā vietā
  2. Noplūktu un izķidātu un nomazgātu pīli iespeķo, apsāla no iekšpuses un ārpuses. Ieliek pannā, sakarsētā sviestā uz citrona šķēlītēm.
  3. Ar sagatavoto medus maisījumu ieziež pīli no iekšpusess un ārpuses( Medus masa nepārtraukti jāmaisa) Tad liek cepties. Laiku pa laikam ieziež pīli ar maisijumu.
  4. Gatavu pīli liek sakarsētā traukā Pārlej ar mērci tā lai gaļa būtu pilnīgi nosegta.

Komentāri

Evita 2013. gada 31. augusts 23:51
Īsti nevar saprast. Pēc apcepšanas visu pīli aplej ar to pašu vīna-medus mērci un kādu brīdi sautē. Vai es pareizi sapratu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni