Jogurta deserts

5 1

Sastāvdaļas

  • Konservēti persiki un ananāsi
  • Persiku jogurts
  • Želatīns (uz 0.5 l šķidruma jāņem 1 paciņa želatīna)
  • Saldais krējums (vienā daudzumā ar jogurtu)
  • Cukurs
  • Vaniļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Persikus un ananāsus sīki sagriež, ieber traukā. Saldo krējumu saputo ar vaniļu un cukuru, pievieno jogurtu un samaisa. Uzbriedinātu želantīnu pievieno jogurta masai un ielej augļu traukā. Kad sastindzis, var ēst ar dzērveņu vai kādu citu ķīseli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti