Cepumu-biezpiena kārtojums

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 200 g biezpiena
  • 200 g saldā krējuma
  • 100 g jāņogu želejas
  • 2 tējkarotes cukura
  • Citrona sula

Pagatavošana

10 min.
  1. Saldo krējumu ar cukuru un citrona sulu saputo, putukrējumā iecilā biezpienu. Liek kārtām: cepumi, biezpiena masa, cepumi, želeja, cepumi. Cepumus pirms kārtošanas var samērcēt pienā vai kādā sulā - kārtojums būs sulīgāks; pēc sakārtošanas vēlams uz 6 stundām ielikt ledusskapī, lai nobriest. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti