Pildīti pipari

3 1

Sastāvdaļas

  • Saldās paprikas
  • Maltā gaļa
  • Tomātu mērce
  • Rīsi
  • Garšvielas
  • Krējums

Pagatavošana

120 min.
  1. Paprikām izgriež kātiņus, iztīra sēklas. Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, pievieno garšvielas pēc garšas. Visu pilda sagatavotajos piparos, liek katliņā ar buljonu sautēties, līdz pipari kļuvuši mīksti, vēlāk pārlej ar tomātu mērci un sautē, līdz gatavs, pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni