Vecmāmiņas pīle

3 1

Sastāvdaļas

  • Pīles stilbiņi
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 1 liels sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • Āboli
  • Lielāks mārrutks
  • Ķimenes un sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīles stilbiņus "saspeķojam" ar pēc iespējas vairāk sīpoliem, ierīvējam ar sāli saberztiem ķiplokiem, apkaisām ar ķimenēm un strauji apcepam. Tad samazinām uguni un visā cepšanas laikā gaļu aplaistām ar alu, līdz tā sacepusies brūna. Cepšanas beigās gaļai pievienojam nomizotus un no serdēm atbrīvotus ābolus un brīdi tos pasautējam. Šķīvī stilbiņus apliekam ar sautētajiem āboliem, apkaisām ar sarīvētu mārrutku, uzlejam cepšanas sulu un par piedevām piedāvājam kartupeļu knēdeļus, apkaisītus ar ceptiem sīpoliem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni