Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista alū aldara kundzes gaumē

2005. gada 19. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Notīrītu un nomazgātu vistu sadalām četrās daļās, kuras apsālām un sapiparojam. Kastrolī sakarsētā sviestā apcepam smalki sagrieztus sīpolus, uz tiem uzliekam vistas gabalus un cepam cepeškrāsnī. Cepšanas laikā vistu aplaistām ar cepšanas sulu un alu. Brūni sacepto vistu izņemam, sulu iebiezinām ar alū mērcētu baltmaizi (baltmaizi nenospiežam), labi savārām. Ceptajai vistai uzkāšam savārīto sulu, pievienojam iepriekš samērcētas rozīnes un zem vāka vēl brīdi pasautējam. Pasniedzam ar sautētiem rīsiem vai sviesta klimpām.
Uz augšu