Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Alus gulašs no kazas gaļas

2005. gada 19. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Krūtiņu notīrām un noskalojam remdenā ūdenī. Nosausinām un ar visiem kauliem sacērtam gabaliņos, apsālām, sapiparojam, pieliekam tējkaroti ingvera, uzsijājam ēdamkaroti smalko miltu un noliekam vismaz 3 stundas nostāvēties. Tad taukos apcepam smalki sagrieztus sīpolus, pievienojam sagatavoto gaļu, uzkaisām malto papriku un no visām pusēm apcepam. Pielejam alu, pieliekam ar sāli saberztus ķiplokus un lauru lapas. Uzliekam vāku un sautējam pusmīkstu. Tad pieliekam palielos gabalos sagrieztus kartupeļus (nevārītus) un iebiezinām pēc vajadzības ar sarīvētu kaltētas maizes garoziņu. Gulašu lēni sautējam mīkstu, līdz tauki uznāk virspusē. Pasniedzam ar maizi.
Uz augšu