Pildīta jēra ciska alū

3 1

Sastāvdaļas

  • Jēra ciska
  • 100 g angļu speķa
  • Svaigas notīrītas sēnes
  • 3 olas
  • Ceturtdaļa sviesta
  • Mazliet eļļas
  • 1 sīpols
  • Malti pipari
  • Dažādi garšaugi
  • Sāls un gaišais alus pēc vajadzības

Pagatavošana

1 min.
  1. Atkaulotā un notīrītā jēra ciskā ar smailu nazi iegriežam kabatu. To piepildām ar maisījumu, kuru gatavojam no sviestā ceptiem sīpoliem kopā ar sagrieztām sēnēm, speķi un sakultu olu, pēc garšas pieliktu sāli un garšvielām. Pēc tam kabatu aiztaisām, gaļu apsālām un ieliekam cepešpannā ar mazliet eļļas. Pielejam alu un ieliekam sasildītā cepeškrāsnī lēnām cepties. Cepšanas laikā aplaistām ar cepšanas sulu un, ja nepieciešams, pielejam arī alu. Kad gaļa mīksta, sadalām porcijās un ieliekam cepšanas sulā, lai sakarst. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni