Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta jēra ciska alū

2005. gada 19. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Atkaulotā un notīrītā jēra ciskā ar smailu nazi iegriežam kabatu. To piepildām ar maisījumu, kuru gatavojam no sviestā ceptiem sīpoliem kopā ar sagrieztām sēnēm, speķi un sakultu olu, pēc garšas pieliktu sāli un garšvielām. Pēc tam kabatu aiztaisām, gaļu apsālām un ieliekam cepešpannā ar mazliet eļļas. Pielejam alu un ieliekam sasildītā cepeškrāsnī lēnām cepties. Cepšanas laikā aplaistām ar cepšanas sulu un, ja nepieciešams, pielejam arī alu. Kad gaļa mīksta, sadalām porcijās un ieliekam cepšanas sulā, lai sakarst. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.
Uz augšu