Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Trusis tumšajā alū

2005. gada 19. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Kastrolī izkausējam sviestu un gabaliņos sagrieztu speķi. Smalki sagrieztu sīpolu apcepam zeltainu un uz tā uzliekam porcijās sadalīto trusi, kuru strauji apcepam. Gaļu izņemam, sīpoliem pievienojam garšvielas, sakapātu lupstāju, sinepes, etiķi, cukuru un sāli. Visu apcepam, uzlejam alu un saliekam atpakaļ apcepto gaļu. Uzliekam vāku un sautējam mīkstu. Mīksto gaļu izņemam un mērci sabiezinām ar rīvēto maizi. Labi savārītu tad izkāšam uz gaļas porcijām un noliekam piesegtu siltumā nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Uz augšu