Trusis ar ingveru

2005. gada 19. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Porcijās sadalītu trusi bez kauliem viegli iedauzām, apsālām, uzkaisām maltos piparus, drupinātās ķimenes un saldo papriku. Kastrolī sakarsējam eļļu un tajā šnicelītes strauji apcepam brūnas no abām pusēm. Tad šnicelītes izņemam un cepšanas sulā ieberam smalki sagrieztus sīpolus, kurus apcepam zeltainus, un pieliekam tējkaroti ingvera. Pēc vajadzības pielejam gaišo alu, saliekam atpakaļ apceptās šnicelītes un zem vāka cepeškrāsnī sautējam mīkstas. Pēc tam gaļu pārliekam citā kastrolī, sulu iebiezinām ar sarīvētām maizes garozām, labi savārām un uzkāšam sagatavotai gaļai. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Uz augšu