Augļi alus mīklā

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g pusrupjo miltu
  • Pēc garšas sāls
  • 2 karotes eļļas
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 3 - 4 olu baltumi
  • Augļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā iesijājam miltus, pēc garšas pieliekam sāli, pielejam eļļu un pēc vajadzības alu. Samaisām mīklu, gandrīz tikpat biezu kā pankūkām. Uzliekam vāku un ļaujam stundu nostāvēties. Beigās lēnām iemaisām saputotu olas baltumu. Augļus mērcam mīklā un cepam sakarsētā lielā eļļas daudzumā brūnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni