Sīpoliņi alū

3 1

Sastāvdaļas

  • Mazi sīpoliņi
  • Pika sviesta
  • Pēc vajadzības eļļa
  • 0.5 l bieza salda krējuma
  • 0.5 l tumšā alus
  • Cukurs
  • Šķipsna timiāna
  • 2 lauru lapas
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus labi nomazgājam remdenā ūdenī, ļaujam nožūt un apcepam kastrolī karstā sviestā un eļļā. Tad pieliekam timiānu un lauru lapas. Apsālām, sapiparojam, uzlejam alu, pēc garšas pasaldinām un zem vāka cepeškrāsnī brīdi sautējam. Pirms pasniegšanas pārlejam ar krējumu, uzliekam vāku un ļaujam siltā plītskrāsnī nostāvēties. Pasniedzam kā piedevas pie dažādām gaļām un knēdeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni