Āboli griljāžā

4 1

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Sezama sēkliņas
  • Sviests

Pagatavošana

15 min.
  1. Sagriež ābolus kubiņos, katliņā izkausē 1 ēdamk. sviesta, ieber 2 gl. cukura un kausē, līdz cukurs pilnīgi izkusis un paliek brūns. Ābolus mērc karstajā cukura masā, pēc tam apkaisa ar sezama sēkliņām. Ēd karstus, pirms tam iemērcot aukstā ūdenī.

Komentāri

AsY_ko* 2011. gada 11. janvāris 19:08
фу говно полное
samanta 2010. gada 24. oktobris 23:24
sanita paldies ka parekomendeji man ari tas patika loti
sanita vilumova 2010. gada 24. oktobris 23:23
kad es ar mammu pagatavoju sis abolu griljazas man un manai mammai tas ta garsoja garsa ir brineskiga rekomendeju ari citiem pameiginst

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti