Ķirbju salāti ar auzu pārslām

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbja
  • 5 ēdamkarotes cidoniju sulas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • Cukurs (pēc garšas)
  • Putukrējums
  • 1 glāze auzu pārslu 1 ēdamkarote sviesta

Pagatavošana

30 min.
  1. Apgrauzdē auzu pārslas sviestā, nepārtraukti maisot. Atdzesētas pārslas ieklāj stikla trauka apakšā. Sarīvē ķirbi, to sajauc ar sasildītu medu, nedaudz cukura un cidoniju sulu. Rotā ar putukrējumu. Var kārtot uzreiz porciju traukos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti