Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Meteņa alus gulašs

2005. gada 17. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Kastrolī sakarsētos taukos sacepam sagrieztus sīpolus līdz zeltainumam, pieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu, apcepam brūnu, apberam ar papriku un ielejam nepieciešamo daudzumu alus. Kad gaļa mīksta, piesardzīgi pārliekam to citā kastrolī. Novārījumā liekam vārīties sagrieztus kartupeļus. Pēc tam mērci nokāšam, pievienojam krējumu. Beidzot pieliekam mizotus un sagrieztus ābolus, ļaujam uzvārīties, ieberam raudeni, pieliekam sāli, uzlejam gaļai un noliekam zem vāka nostāvēties. Pasniedzam ar kartupeļu pankūkām, var arī ar rupjmaizi.
Uz augšu