Ātrā gaļa

3 1

Sastāvdaļas

  • 150 g kakla karbonādes
  • 1 mazs sīpols
  • 1 svaiga sarkanā paprika
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • 3 peperoni
  • 2 lieli vārīti kartupeļi
  • Eļļa cepšanaisāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kakla karbonādi sagriežam salmiņos sapiparojam, apsālām. Pannā sakarsējam eļļu, un tajā strauji no visām pusēm gaļu apcepam. Pieliekam plānos riņķīšos sagrieztu papriku, sakapātu peperonu un sīpolu. Gaļu pēc vajadzības aplejam ar alu un piespiežam - maisījums nedrīkst būt vaļīgs. Beigās pievienojam standziņās sagrieztus kartupeļus, rūpīgi samaisām un zem vāka izkarsējam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni