Cūkgaļas gulašs alū ar ķiplokiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas gaļa no kakla gabala
  • Ēdamkarote maltas asas paprikas
  • Sāls pēc garšas
  • Tējkarote drupinātu ķimeņu
  • Šķipsna muskatrieksta
  • 3 karotes cūku tauku
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • Puse galviņas notīrītu ķiploku
  • 0.5 l stipra gaišā alus
  • Rieciens kaltētas sarīvētas maizes gabaliņš citrona miziņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriežam palielos gabalos, kastrolī uzkarsējam taukus un tajos sagatavoto gaļu strauji apcepam, pieliekam papriku, pielejam alu un zem vāka sautējam mīkstu. Mīksto gaļu izņemam, sulai pievienojam sarīvēto maizi, pielejam alu, labi sakuļam un dažas minūtes pavārām, lai būtu gluda, bieza mērce. Tad pieliekam muskatriekstu, saberztus ķiplokus un uzkāšam gaļai. Sasildām un pasniedzam ar kartupeļu standziņām vai vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Valentīna 2016. gada 3. februāris 12:09
Te gan nav minēts kādu maizi pievieno, baltmaizi vai rupjmaizi. Garšīgi ir, ja gulašam jau gatavošanas sākuma pievieno kaltētas rudzu maizes gabaliņus vai garoziņu. Maizīte piesūcas ar gaļas garšu un mērcītei patīkamu piegaršu.Pamēģiniet!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni