Aknu torte

2005. gada 13. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Gatavo aknu mīklu: samaļ aknas, pievieno miltus un pienu, visu pakāpeniski saputo (lai neveidotos kunkuļi), pievienojot olas, sāli pēc garšas, kā arī šķipsniņu cukura.
2. Uz pannas cep plakanus plāceņus.
3. Atsevišķi novāra un atdzesē 4 olas. Sarīvē.
4. Sasmalcina sīpolus un apcep zeltainus. Atdzesē.
5. Kārto torti: liek apaļo plāceni, virsū ceptos sīpolus, nedaudz vārītās olas un majonēzi, liek nākošo kārtu un atkārto.
Kad visas kārtas saliktas apziež ar majonēzi, uzber atlikušās olas un sasmalcinātas dilles.
Ļauj stundu garšām savilkties.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu