Pildīta cūkas ciska senā čehu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g labi notīrīta cūkgaļa no ciskas
  • 200 g liellopa un cūkas maltās gaļas
  • 1 ola
  • 150 g svaigu sēņu - var būt dažādas
  • 1 liels sīpols
  • 2 karotes sviesta
  • Sāls pēc garšas
  • Šķipsna ingvera
  • Malti pipari
  • Gaišais alus pēc vajadzības

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavotajā cūkas ciskas gabalā ar asu, smailu nazi iegriežam kabatu. To piepildām ar maltās gaļas maisījumu kopā ar olu un sēnēm, kuram pielikām maltos piparus un ingveru. Tad kabatu aiztaisām. Cepešpannā sviestā apcepam smalki sagrieztus sīpolus, ieliekam sagatavoto gaļu, pārsedzam un cepeškrāsnī, periodiski aplaistot ar alu, sautējam mīkstu. Pēc tam gaļu izņemam, sulu ietvaicējam līdz taukiem, iebiezinām ar rīvētu kaltētu maizi, pēc vajadzības pielejam alu, pavārām un izkāšam uz sagatavotām gaļas porcijām. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni